Evan Rachel Wood

7. června 2007 v 18:55 | Romusska and Nicoolka |  Třináctka

Narozena:7. září 1987
Místo narození: Raleigh
Otec:Ira David Wood III (19. listopad 1947)
Matka:Sara Lynn Moore (6. březen 1958)
Bratr:Ira David Wood IV (20. listopad 1984)
Filmografie:
Running with Scissors (20. říjen 2006)
Down in the Valley (13. květen 2005)
The Upside of Anger (11. březen 2005)
Pretty Persuasion (22. leden 2005)
The Missing (26. listopad 2003)
Třináctka (17. listopad 2003)
S1m0ne (23. srpen 2002)
Little Secrets (říjen 2001)
Detour (5. říjen 1999)
Practical Magic (16. říjen 1998)
Digging to China (23. leden 1998)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama